Frode Estil och Mathias Fredriksson

Den 30 september 2013 blev koncernen Edsbyn Senab AB Skandinaviens näst största leverantör av möbler och inredning i och med köpet av norska Pitney Bowes Interiör, vilket har skapat helt nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners. Pitney Bowes Interiör har varit vår agent i Norge sedan 1989 och är en ledande leverantör på den norska marknaden. Läs mer här.

Med anledning av detta ville vi under mässveckan bjuda in våra svenska och norska återförsäljare till en härlig kväll i Edsbyn Kontorsmöbler och idrottens tecken på Allstar Sportsbar i Stockholm. Temat för kvällen var EDSBYN UNITED. Totalt samlades 260 av våra norska, svenska och även några av våra ryska representanter för att tillbringa några glada timmar tillsammans.

Frode Estil och Roberto Vacchi

Längdskidåkning är något som Sverige och Norge har gemensamt och vi på Edsbyn har ju en stor del av vårt ursprung i just skidor. 1934 förvärvade vi Edsbyns Skidfabrik och Edsby-skidorna blev klassiska för flera generationer av svenskar. Dessutom knöt vi flera av den tidens stora längdåknings-stjärnor till vårt företag. Skidorna tillverkades i vår regi fram till 1984. Därför är det extra roligt att meddela att vi nu är sponsorer till Ski Team Sweden X-country.
Med anledning av vår historia, vårt nya sponsoravtal och det svensk-norska samarbetet och det som just nu händer i längdspåren österöver tyckte vi det passade bra med två längdskidåkare som gäster.

Konferencier för kvällen var Roberto Vacchi (från Eurosport) och som skidåkargäster bjöd vi in svenske Mathias Fredriksson och norske Frode Estil för att berätta om sin tid i skidspåren.

Under kvällen arrangerade vi en tävling där de totalt 260 återförsäljarna delades upp i 45 lag och fick tippa Sveriges och Norges gemensamma medaljskörd i Sotji. Segrande lag får en dag under Skid-VM i Falun 2015.
På nedanstående länk kan du följa medaljjakten: www.edsbyn.com/medaljjakten

Edsbyn United