reflect

Den första Reflecthyllan introducerades 1996.
Sen dess har Reflect kontinuerligt utvecklats till att bli ett av branschens absolut största och mest kompletta förvaringssystem. Reflect innehåller stationära förvaringar som är byggbara i moduler, hurtsar och Towers för närförvaring, garderober, postskåp, mobila förvaringar. Allt hittar du i Reflect programmet. Och möjligheterna när det gäller färger och material.

Flexibiliteten och sortimentsbredden i systemet Reflect ger dig unika möjligheter att skräddarsy just den förvaring du behöver… eller rättare sagt vill ha! För Reflect finns i så många olika varianter och utföranden; färger/fanér/handtag/socklar/lås med mera. Och räcker inte vår standard kan vi erbjuda kundanpassade lösningar. Här en sober hyllkombination 4xA4 i vår ljusgrå lack (ljusgrå S 2500-N) med en kassett i en ny läcker ”edsbyröd” accentfärg (kan beställas vid förfrågan).

reflect2

Infällda handtag är ett tillval som ger ett mindre ”kontorslikt” uttryck. Vill du spetsa till det så kan du välja en kontrasterande accentfärg som bottenkulör i handtaget. Men här ger skuggeffekten den lilla fina kontrasten.