Ditt ansvar
Som regionansvarig säljare kommer du att ansvara för att aktivt stödja återförsäljare i säljprocessen samt bearbeta och informera arkitekter om varumärket Edsbyns produkter och möjligheter. Dina ansvarområden geografiskt, blir främst inom Skåne, Blekinge, Småland och delar av Västkusten men även att etablera och förvalta kontakt med arkitekter i Danmark, främst Köpenhamn med omnejd. Du kommer själv att bygga relationer med kunder och på så sätt driva och skapa förutsättningar för dina egna affärer.  Du kommer att ha eget budgetansvar för din affär.

Du kommer att rapportera till försäljningschefen för Sverige.

Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljningsarbete men behöver inte nödvändigtvis vara inom inredningsbranschen, däremot bör du ha ett intresse för inredning. En formell utbildning med försäljningsinriktning är en fördel.

Du har god förståelse för de olika distributionskanalerna i branschen och kan utifrån detta lägga upp en säljstrategi efter varje situation och projekt.

Du behöver i grunden vara intresserad av människor och vara en god människokännare. Du är passionerad för ditt jobb och kan entusiasmera dina medmänniskor som du möter och på så vis få relation och därmed förtroende för oss som företag.

Du visar engagemang genom handlingskraft och du har förmåga att strukturera,  prioritera och driva ditt arbete.

Placeringsort är Malmö med omnejd.

För ytterligare information
Kontakta gärnaFörsäljningschef Sverige Mats Eineljung;  Mats.Eineljung@edsbyn.com,
Telefon 0271-27500 (växel)

Vill du läsa mer om Storyn om Edsbyn, gå till www.edsbyn.com

Välkommen med din ansökan! Ansökan i form av personligt brev och CV skickar du till  jobb@edsbyn.com. Märk ansökan med ”Säljare Södra Sverige”, sista ansökningsdatum är 2017-02-24 men urval och intervjuer sker löpande.