miljo3_650

Edsbyn Senab är en av Skandinaviens ledande aktörer när det gäller inredning av kontor och offentlig miljö. Koncernen bildades 2008 genom sammanslagning av Edsbyn Kontorsmöbler och inredningsföretaget Senab, med verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö. Under 2013 förvärvades Pitney Bowes interiörverksamhet i Norge och koncernen är idag, tillsammans med ett antal fristående återförsäljare rikstäckande, i både Sverige och Norge. Koncernen har försäljningsbolag i Kina och Ryssland. Koncernen kommer i år att omsätta c:a 1,3 miljarder kronor.

Edsbyn Senab koncernen är i en spännande utvecklingsfas och vi har stora ambitioner för framtiden. Det innebär en vardag i snabb förändring och med hög aktivitetsnivå. Samtidigt som vi arbetar med att utveckla vår marknadskommunikation har vi också mer än någonsin att kommunicera. Vi söker nu en strategisk, formstark och driven Chef och genomförare som ska fortsätta arbetet med att stärka våra varumärken. Du kommer in i en fas av stor förändring, och din roll blir att varsamt förvalta det vi redan lagt grunden till, men i allra högsta grad även vara delaktig i att utveckla våra varumärken till nästa nivå.

Du behöver vara självgående, klara allt från idé till original, och du måsta ha vana att leda och driva projekt och din arbetsgrupp. Du har många års branscherfarenhet och vet exakt vilket typ av engagemang och hängivenhet det krävs för klara av det här jobbet. Du älskar problemlösning och strategi, och du är lika hängiven när det kommer till kerning, pixlar och pappersval. Du lägger stor vikt vid varje detalj, inget undkommer din skarpa blick – och du tycker att omsorg och passion i utförandet är lika viktigt som själva innehållet. Tidigare erfarenhet av möbelindustrin är meriterande, men huvudsaken är att du har förmågan att snabbt sätta dig in i, och förstå, den komplexa omvärld som just vår bransch befinner sig i.

Vi erbjuder dig ett spännande och roligt arbete, med stor frihet och möjlighet att påverka. Du har en liten marknadsavdelning till ditt förfogande, med kompetens både för print och digital media. Vi ser våra varumärken som en av våra absolut viktigaste tillgångar, vilket medför att du betraktas som en av våra viktigaste nyckelspelare. Du kommer att skratta, slita dig i håret och få vara med på ett hisnande äventyr.

Vi ser helst att du arbetar från koncernens huvudkontor i Edsbyn, men kan även tänka oss en placering i Stockholm eller Göteborg. Arbetet innebär ett antal resor mellan våra olika verksamheter i Sverige och Norge. Det optimala vore om du kunde börja hos oss redan från mitten av augusti och gå parallellt med vår chef för marknadskommunikation idag som går hem på mammaledighet i slutet på september.

Eventuella frågor angående tjänsten och dess innehåll besvaras av Magnus Lignell, Marknadschef magnus.lignell@edsbyn.com

Din ansökan vill vi ha senast 2014-08-15

Skicka cv och portfolio till Magnus Lignell magnus.lignell@edsbyn.com
med kopia till Viktoria Engesö, HR Officer viktoria.engeso@senab.com
märk e-postmeddelandet med ”Ansvarig för koncernens marknadskommunikation”